هفته نامه خبری رایزنی فرهنگی – برلین شماره ۵۸۶ – ۳۱ تیر ۱۴۰۰

> تحولات فرهنگی اجتماعی آلمان

شبیه‌سازی مناسک حج در آلمان برای یک بیمار سرطانی

منبع: سایت اسلامیک

یک نوجوان آلمانی که به بیماری پیشرفته سرطان مبتلا شده و در بیمارستان بستری است، آرزو دارد که به سفر حج برود. این در حالی است که شرایط سخت بیماری، اجازه سفر را به او نمی‌دهد. در این شرایط، ابتکار مسیحی- اسلامی در ایالت نوردراین-وستفالن آلمان تلاش کرده است تا با شبیه‌سازی مناسک حج، این پسر نوجوان را به آرزویش برساند. سایت اسلامیک، گزارشی درباره اقدام جالب ابتکار مسیحی-اسلامی تهیه کرده است که در ادامه ترجمه بخش‌هایی از آن را می‌خوانید:

ابتکار مسیحی-اسلامی در ایالت نوردراین-وستفالن آلمان، امام جوانی را برای کمک به نوجوان بیمار فرستاده است. او در یک بعدازظهر تابستانی به دیدار پسر رفته است و با چند شوخی معمولی می‌خواهد با او ارتباط برقرار کند. فضا برخلاف آنچه مسئولان ابتکار مسیحی-اسلامی می‌پنداشتند، راحت‌تر پیش می‌رود. امام جوان در ابتدا، عکس‌های سفرهای گذشته خود به مکه را به پسر نوجوان نشان می‌دهد. او می‌خواهد با احتیاط به پسر نزدیک شود. این در حالی است که بسیاری از حاضران عصبانی هستند. آن‌ها انتظار داشتند که امامی باتجربه‌تر برای شبیه‌سازی مناسک حج فرستاده شود. البته امام جوان، اطلاعات بسیار خوبی درباره مناسک حج دارد. همچنین یک پرستار میانسال نیز، امام و بیمار نوجوان را همراهی می‌کند. حج واجب از مهم‌ترین فروع دین اسلام است. مسلمانان با داشتن شرایطی مکلفند در دهه اول ماه ذی‌الحجه به مسجد الحرام در شهر مکه در عربستان سعودی بروند و مجموعه‌ای از اعمال نیایشی را به‌جا آورند. در میان زائران، افراد مسن و نیازمند به مراقبت نیز دیده می‌شوند که ممکن است نیاز به پرستار و حامی داشته باشند. بنابراین حضور پرستار در کنار پسر نوجوان نیز عجیب نیست.

همه در پیشگاه خداوند برابرند

قبل از شروع سفر نمادین به مکه، همه شرکت‌کنندگان با هم غذا می‌خورند و مادر پسر نوجوان نیز وسایل مورد نیاز او را آماده می‌کند. ناگهان بر تلویزیون بزرگ بیمارستان، تصاویری زنده از مکه و مدینه نقش می‌بندد. این سورپرایزی برای پسر نوجوان است. تصاویر تلویزیونی نشان می‌دهد که دمای هوای عربستان ۵۰ درجه سانتی‌گراد است. هر چند تصاویر در برخی مواقع قطع می‌شود، اما دست‌اندرکاران تمام تلاش خود را می‌کنند تا تصاویر کامل پخش شوند.

امام دعاهایی را به زبان عربی می‌خواند که هیچ یک از حاضران آن را متوجه نمی‌شوند. همچنین دعاها به زبان‌های ترکی و انگلیسی نیز گفته می‌شود. همه می‌دانند که امکان تامین مالی و فراهم کردن شرایط سفر این نوجوان به حج وجود ندارد. بنابراین آن‌ها تلاش می‌کنند تا مناسک حج را به صورت نمادین، اجرا کنند.

امام جوان با خود، لباس سفید احرام را آورده است و به پسر کمک می‌کند تا آن را بپوشد. او درباره دلایل انتخاب این لباس برای همه زائران خانه خدا می‌گوید:«همه در پیشگاه خدا یکسانند و این لباس، نماد اتحاد است. سپس با پسر نوجوان وارد باغی می‌شود که در آن، ماکت کعبه وجود دارد.

امام، پسر نوجوان و مادرش، هفت‌بار شروع به طواف کعبه می‌کنند. بعد از آن هم، امام نماز طواف را به زبان عربی برای پسر جوان می‌خواند و او هم تکرار می‌کند. در گوشه‌ دیگری نیز ماکت حجرالاسود قرار دارد. “حجرالاسود “، سنگ مقدس نصب شده در رکن شرقی کعبه است که نقطه آغاز و پایان طواف به شمار می‌رود.  بنابراین هر دورى از طواف از حجرالاسود آغاز مى‌شود و با رسیدن به آن پایان مى‌یابد. هر بار که طواف تمام می‌شود، حاضران با نگرانی پسر نوجوان را نگاه می‌کنند. رنگش پریده و پایش ورم کرده است. با این حال، او با لبخندی بزرگ و درخشان به طواف ادامه میدهد.  

پس از طواف خانه خدا، نوبت به مراسم “سعی“ می‌رسد. سعی، عبارت است از هفت دور پیمودن مسافت میان دو کوه صفا و مروه که بعد از طواف کعبه و نماز طواف صورت می‌گیرد. این مراسم نیز به شکل نمادین اجرا می‌شود. شهروندانی که از شهرهای مختلف ایالت نوردراین-وستفالن مانند هاگن، کلن و آخن جمع شده‌اند، بسیار هیجان‌زده هستند. آن‌ها از مسئولان ابتکار مسیحی- اسلامی به خاطر برآورده کردن آرزوهای پسرنوجوان تشکر می‌کنند. در پایان مراسم نیز، جعبه کوچکی با تسبیح، پارچه‌ای از کعبه و قاب عکس دیجیتالی از تصاویر حج نمادین به پسر کوچک اهدا می‌شود. پسر از شادی گریه می‌کند و به همه می‌گوید که بهترین روز عمرش را تجربه کرده است.

برگزارش چنین مراسمی اگرچه نمی‌تواند جایگزین کاملی برای حج باشد، اما برای بیماری که امکان ترک تخت بیمارستان را ندارد، گزینه خوبی است و حتی می‌تواند راهی برای نشان‌دادن مراسم حج عمره به غیرمسلمانان باشد.

لینک گزارش:

ارائه رشته “ مطالعات بین‌مذهبی” در مقطع کارشناسی ارشد

منبع:سایت دانشگاه تری‌یر

رشته جدید “ مطالعات بین‌مذهبی” در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تری‌یر آلمان ارائه خواهد شد. هدف از ایجاد این رشته، توسعه گفت‌وگوهای بین‌مذهبی میان پیروان سه دین یهودیت، مسیحیت و اسلام است.

مسئولان دانشگاه تری‌یر آلمان تصمیم گرفته‌اند تا برای ترم پاییز سال جاری، دوره جدید “مطالعات بین مذهبی” را در مقطع کارشناسی ارشد ارائه دهند. این رشته با هدف توسعه گفت‌وگوهای بین‌مذهبی میان پیروان سه دین یهودیت، مسیحیت و اسلام ایجاد می شود. دانشجویانی که برای این رشته پذیرفته می‌شوند در طول تحصیل خود، با سه دین ابراهیمی و پویایی درونی آن‌ها نیز آشنا می‌شوند آن‌ها همچنین آموزش می‌بینند تا پتانسیل گفت‌وگوی بین مذهبی را توسعه دهند و شباهت‌ها و تفاوت‌ها‌ میان سه دین الهی را تجزیه و تحلیل کنند. این دوره در واقع نشان می‌دهد که ادیان ابراهیمی در جامعه آلمان با یکدیگر تا چه اندازه ارتباط دارند. به عنوان مثال، پیروان سه دین یهودیت، مسیحیت و اسلام در مدرسه یا مراقبت‌های معنوی در ارتش، فعالیت‌های اجتماعی یا بحث‌های سیاسی، با یکدیگر همکاری و همراهی می‌کنند و برای حل مشکلات در کنار یکدیگر می‌ایستند.

دنیس هالفت مدیر این دوره خواهد بود. او استاد الهیات کاتولیک و محقق حوزه اسلامی است. هالفت درباره تاسیس دوره جدید می‌گوید:« افزایش حملات نژادپرستانه به مسلمانان و یهودیان در آلمان نشان می‌دهد که در کشور ما، نیاز شدیدی به متخصصان با مهارت‌های بین‌فرهنگی و بین‌مذهبی وجود دارد.»

دوره کارشناسی ارشد “ مطالعات بین‌مذهبی” چهار ترم طول خواهد کشید. دانشجویانی که در این رشته فارغ‌التحصیل شوند می‌توانند در حوزه‌های دین، سیاست و جامعه وارد بازار کار شوند. به عنوان مثال در آموزش جوانان، میانجیگری فرهنگی، مشاوره سیاسی یا کار اجتماعی از این افراد استفاده خواهد شد.

هرچند مسئولان دانشگاه توبینگن به برگزاری دوره جدید بسیار امیدوارند، اما باید منتظر ماند و دید این دوره تا چه اندازه می‌تواند انتظارات را برآورده کند و مفید واقع شود. اگر مایلید اطلاعات بیشتری درباره این رشته به دست آورید، به سایت زیر مراجعه کنید:

https://theologie-trier.de/studium/studiengaenge/master-interreligioese-studien-judentum-christentum-islam

نمایشگاه‌هایی از نسخه‌های خطی خاص و کتاب‌های ارزشمند

منبع:آگزبورگر آلگماینه

پس از سال‌ها انتظار، قرار است در ساختمان کتابخانه دولتی برلین، بخش فرهنگی جدیدی افتتاح شود. این مکان در آینده میزبان نسخه‌های خطی خاص، کتاب‌های ارزشمند و آثار چاپی کمیاب خواهد بود.

مسئولان کتابخانه دولتی برلین، این روزها در حال افتتاح یک بخش فرهنگی جدید هستند. در این بخش، قرار است چندین نمایشگاه از نسخه‌های خطی خاص و کتاب‌های ارزشمند برگزار شود.

آخیم بونته، مدیر کل کتابخانه دولتی برلین در این باره گفت:« در این مکان فرهنگی، حدود ۳۰۰ نمایشگاه برگزار خواهد شد. ما تلاش کرده‌ایم تا برای محافظت از اشیاء، دما و نور اتاق‌ها را تنظیم کنیم. در این مکان فرهنگی، کتاب‌ها، نسخه‌های خطی، بروشورها یا روزنامه‌ها نمایش داده می‌شوند. از آثار مهم این نمایشگاه می‌توان به چاپ پوستی تزئین شده از انجیل گوتنبرگ، قطعه‌ای از جرم در مینور اثر یوهان سباستین باخ و همچنین نسخه‌خطی کتاب حماسه نیبلونگ‌ها مربوط به حدود سال ۱۴۴۰ اشاره کرد.

به گفته کارولا پولمن، مدیر پروژه، نمایشگاه‌ها باید به طور منظم تغییر کنند و هر اثری تنها باید حدود سه ماه در ویترین بمانند. این کار برای حفاظت از اشیای ارزشمند از نور، دما و رطوبت است. از سوی دیگر، اشیا باید همچنان برای تحقیقات مورد استفاده قرار گیرند و نمایشگاه نیز باید پویا باشد. جالب است بدانید که این نمایشگاه‌ها به صورت آنلاین نیز قابل بررسی هستند. به گفته آخیم بونته، کتابخانه دولتی نیز اطلاعات این نمایشگاه‌ها را در اختیار علاقمندان قرار می‌دهد:« بسیاری از کسانی که از کنار مرکز فرهنگی عبور می‌کنند، نمی‌دانند این بخش چه کاربردی دارد. آن‌ها تنها به این بخش می‌آیند، سلفی می‌گیرند و دوباره بیرون می‌روند. ما می‌خواهیم این شرایط را تغییر دهیم.»

کتابخانه دولتی برلین با بیش از ۲۲ میلیون نسخه کتاب، یکی از غنی‌ترین کتابخانه‌های جهان به شمار می‌رود. این کتابخانه که در مالکیت بنیاد میراث فرهنگی پروس قرار دارد، در سال ۱۶۶۱ میلادی، بنا شده است.

https://www.augsburger-allgemeine.de/kultur/kunst-berliner-staatsbibliothek-oeffnet-neue-ausstellungsraeume-id63292251.html

تبادلات فرهنگی با همسایه جنوبی

Bild: Frank Bauer

منبع: موسسه تبادلات آکادمیک آلمان و سایت اتریش

آلمان و اتریش، نه تنها از نظر زبان و فرهنگ، شباهت‌های زیادی به یکدیگر دارند، بلکه تاریخ این دو کشور در طول قرن‌ها نیز در هم تنیده شده است. در امپراتوری روم مقدس، آلمانی‌ها و اتریشی‌ها به هم متصل بودند. در حال‌حاضر نیز، آلمان و اتریش به عنوان دو کشور همسایه، روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نزدیکی با یکدیگر دارند. علاوه بر این‌ها، اتریش به دلیل بناهای مهم تاریخی و طبیعت زیبایی که دارد، یکی از محبوب‌ترین مقاصد تعطیلات برای آلمانی‌ها به شمار می‌رود. براساس آمارهای منتشر شده در سال ۲۰۱۹، تقریباً ۱۴ میلیون گردشگر آلمانی در اتریش اقامت داشته‌اند. البته تبادل فرهنگی و علمی آلمان با اتریش، محدود به حوزه گردشگری نیست و تنوع زیادی دارد. تولیدات مشترک آلمان-اتریش در حوزه سینما و تلویزیون که برخی از آن‌ها جوایزی را نیز کسب کرده‌اند، گواه همکاری عالی دو کشور در حوزه فرهنگی است. همچنین دو کشور در تهیه گزارش‌های خبری نیز موضع‌گیری‌های مشابهی دارند.

توسعه گردشگری

کشور اتریش با پیشینه تاریخی و طبعیت زیبای خود، گردشگران زیادی را به سوی خود جذب می‌کند. قرار گرفتن بخشی از رشته‌های آلپ در این کشور، موجب شده تا کسانی که اهل ماجراجویی در کوه‌های پر از برف هستند نیز به این کشور سفر کنند. علاوه بر این‌ها، وین، پاییتخت اتریش به عنوان مهد موسیقی دنیا شهرت دارد و موسیقی دانان بزرگی همچون بتهوون از دل این شهر بیرون آمده‌اند. همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، بسیاری از شهروندان آلمان ترجیح می‌دهند که برای تعطیلات و گشت‌وگذار به کشور اتریش سفر کنند. سفر به این کشور، نه تنها برای آلمانی‌ها هزینه بسیار پایینی دارد، بلکه آن‌ها می‌توانند از بناهای تاریخی و طبیعت منحصر به فرد اتریش لذت ببرند. از این‌رو، مسئولان گردشگری اتریش، وب‌سایتی را طراحی کرده‌اند تا شهروندان آلمان و سایر کشورهای جهان بتوانند با آثار باستانی و گردشگری این کشور و طبیعت زیبای آن آشنا شوند. در این وب‌سایت، اطلاعات مفیدی درباره فعالیت‌های هنری و فرهنگی، گردش در طبیعت، گشت‌وگذارهای خانوادگی و ورزش‌های هیجان‌انگیز در شهرهای مختلف اتریش وجود دارد. برای آشنایی با این وب‌سایت، می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

https://www.austria.info/de

تبادلات آکادمیک

اتریش دارای مراکز تحقیقاتی و آموزشی بسیار معتبری است. از این‌رو، دانشجویان و محققان زیادی از اقصی‌نقاط جهان تلاش می‌کنند تا برای تحصیل و پژوهش به این کشور مهاجرت کنند. دانشجویان و محققان آلمانی نیز از این امر مستثنی نیستند.به خصوص اینکه زبان رسمی کشور اتریش آلمانی است و اکثر دروس در دانشگاه‌های اتریش به زبان آلمانی تدریس می‌شود. از این‌رو، موسسه تبادلات آکادمیک آلمان به دانشجویان و پژوهشگرانی که قصد ادامه کار و تحصیل در سوئیس را دارند، مشاوره می‌دهد. در عین‌حال این مرکز برای دانشجویان و محققان سوئیسی که می‌خواهند برای تحصیل و یا پژوهش به آلمان مهاجرت کنند نیز پیشنهادات ویژه‌ای دارد. در کنار این‌ها، این موسسه به موسسات آموزشی و تحقیقاتی دو کشور مشاوره می‌دهد تا بتوانند پروژه‌های مشترکی را با یکدیگر اجرا کنند. اگر مایلید که اطلاعات بیشتری درباره فعالیت‌های این موسسه به دست آورید، به سایت زیر مراجعه کنید:

https://www.daad.de/de/laenderinformationen/europa/oesterreich/ueberblick-bildung-und-wissenschaft/

نمایش عکس‌های گالری اسپکتروم و آثار برگزیدگان جایزه فونوفیا در موزه اشپرنگل

منبع: شبکه رادیو و تلویزیون شمال آلمان

موزه اشپرنگل آلمان، میزبان نمایشگاهی از عکس‌های متعلق به گالری عکس اسپکتروم و آثار برندگان جایزه مهم عکاسی فونوفیا است. این نمایشگاه از بیستم ژوئیه سال جاری آغاز شده است و تا سی‌ام اکتبر ادامه خواهد داشت.

موزه اشپرنگل با در اختیار داشتن آثار هنرمندان بزرگی از قرون بیستم و بیست‌ویکم، یکی از مهمترین مکان‌های فرهنگی و هنری در شهر هانوفر آلمان به شمار می‌رود. این موزه هر ساله، میزبان هزاران گردشگر از اقصی‌نقاط جهان است. افرادی که در موزه اشپرنگل در هانوفر قدم می‌زنند، نه تنها آثار هنرمندان بزرگ، بلکه عکس‌های هنری را نیز خواهند یافت. این روزها، در این موزه، نمایشگاه‌هایی از تصاویر مربوط به گالری عکس اسپکتروم برگزار ‌شده است. هاینریش ریبسل، عکاس معروف آلمانی، ایده شکل‌گیری گالری عکس اسپکتروم را در سال ۱۹۷۱ مطرح کرد. سپس، گروهی هفت یا هشت نفره شکل گرفت و این گروه با کمک‌های مالی از سوی هنردوستان توانست بخشی در مترو هانوفر را در اختیار بگیرد. بدین ترتیب مکانی برای برگزاری نمایشگا‌ه‌های عکس در هانوفر ایجاد شد. این گالری تا سال ۱۹۹۱ دایر بود و سپس مدیریت آن به موزه اشپرنگل در هانوفر رسید. این موزه در سال ۱۹۹۴، تصاویر منتخب گالری را برای علاقمندان به نمایش گذاشت. حال قرار است، موزه اشپرنگل میزبان تصاویری از گالری اسپکتروم شود که متعلق به سال‌های ۱۹۷۲ تا ۱۹۹۱ است. به عنوان مثال، تصاویری از به قدرت رسیدن هیتلر در این نمایشگاه دیده می‌شود. علاوه بر این، آثار برندگان جایزه فونوفیا نیز در سالنی آویزان شده‌اند که می‌تواند برای تماشاچیان بسیار جذاب باشد.

https://www.ndr.de/kultur/kunst/niedersachsen/Die-Anfaenge-der-spectrum-Photogalerie-in-Hannover,sprengelmuseum698.html

بازدید عمومی از گنجینه ارزشمند آثار فرهنگی و هنری بانک مرکزی آلمان

منبع:هسن‌شو

موزه گیرش در فرانکفورت میزبان نمایشگاهی از آثار متعلق به  بانک مرکزی کشور آلمان است. این آثار، گنجینه‌ای ارزشمند از آثار هنری است که پیش‌ از این، در معرض بازدید عمومی قرار نگرفته‌اند.

این روزها، مجموعه هنری ارزشمندی از بانک مرکزی آلمان در موزه گیرش در معرض بازدید عمومی قرار گرفته‌‌ است. در این مجموعه، آثار هنرمندان بزرگی مانند روپراخت گیگر، نقاش و مجسمه ساز انتزاعی آلمانی نیز دیده می‌شود. نقاشی‌های این هنرمند از مهم‌ترین آثار هنرمندان انتزاعی است. با این وجود، مجموعه او کمتر دیده شده است. این در حالی است که آثار این هنرمند سال‌ها است که در تالار بانک مرکزی آلمان نگهداری می‌شود. حال قرار است که یکی از نقاشی‌های او همراه با ۹۰ اثر هنری دیگر به موزه گیرش آورده شود. بانک مرکزی آلمان از زمان تاسیس خود، آثار هنرمندان زیادی را خریداری کرده است.

بیرگیت زاندر، مدیر موزه گیرش درباره نمایشگاه جدید می‌گوید: «این اولین بار است که بانک مرکزی آلمان، مجموعه نفیس خود را در یک موزه به نمایش می‌گذارد. بسیاری از مردم نمی‌دانند که بانک مرکزی آلمان، علاوه بر تراکنش‌های مالی، از زمان تاسیس در سال ۱۹۵۷، به جمع‌آوری آثار هنری نیز پرداخته است. بدین‌ ترتیب، تا کنون حدود ۵ هزار اثر نقاشی، گرافیک، مجسمه، اینستالیشن و عکس تاکنون جمع‌آوری شده‌اند.

آیریس کرامر، متصدی مجموعه هنری بانک مرکزی آلمان می‌گوید: «هدف از جمع‌آوری این مجموعه، حمایت از هنرمندان جوان و گم‌نام است. علاوه بر این، ما می‌خواستیم که آثار کمتر دیده شده نیز به نمایش گذاشته شوند.

او درباره امنیت نگهداری از این آثار نیز می‌گوید: «تاکنون هیچ چیز گم نشده است. چرا که کنترل شدیدی برای ورود و خروج در بانک مرکزی وجود دارد.»

آیریس کرامر اضافه می‌کند:« هنوز مشخص نیست که نمایشگاه دائمی برای گنجینه بانک مرکزی شکل بگیرد. در حال‌حاضر، مسئولان تنها می‌خواهند که آثار هنری بانک در معرض بازدید عمومی قرار گیرد. البته ما در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد فضای نمایشگاهی در محوطه بانک هستیم تا همواره در اختیار عموم قرار داشته باشند. اما به نظر نمی‌رسد که این برنامه تا سال ۲۰۲۵ به سرانجام برسد.»

لینک گزارش:

https://www.hessenschau.de/kultur/ausstellung-in-frankfurt-deutsche-bundesbank-zeigt-erstmals-ihre-kunstschaetze,museum-giersch-108.html

لوونبورگ؛ قلعه‌ای به قدمت ۲ قرن

منبع: اشترن

قلعه لوونبورگ که در خلال جنگ جهانی دوم، ویران شده بود، قرار است به زودی افتتاح شود. بازسازی این قلعه از سال ۲۰۰۵ آغاز شده و اکنون به پایان رسیده است. این بازسازی در حدود ۳۰ میلیون یورو هزینه در بر داشته است.

بازسازی قلعه لوون‌بورگ، ۱۷ سال به طول انجامیده و ۳۰ میلیون یورو برای مسئولان ایالت هسن، هزینه در بر داشته است. این قلعه در سال ۱۷۹۳ میلادی به دستور ویلهلم نهم، یکی از اعضای خانواده‌های اشرافی کاسل ساخته شد و بیشتر جنبه تفریحی داشت. لوونبورگ در وسط پارک شیک ویلهلمسین واقع شده است و از بیرون شبیه یک قلعه قرون وسطایی به نظر می‌رسد.

این قلعه در ایالت هسن قرار دارد و معماری جذاب و منحصر به فرد آن، بسیاری را به خود جذب می‌کند. فضای داخلی قلعه نیز با مبلمان اصلی قرون وسطایی، مجسمه‌های برنزی، پنجره‌های رنگی و حتی اسلحه و زره متعلق به قرن پانزدهم تا شانزدهم پوشیده شده است.

این بنای قدیمی برای بسیاری از گردشگران، یادآور بسیاری از افسانه‌ها و همچنین رمان‌های مربوط به شوالیه‌ها است. قلعه لوونبورگ، اولین ساختمان به سبک نئوگوتیک در آلمان به شمار می‌رود. مجموعه قلعه در طول جنگ جهانی دوم به شدت تخریب شد و بخش زیادی از قلعه از بین رفت. با این وجود از سال ۲۰۰۵، مسئولان ایالت هسن تصمیم گرفتند تا بازسازی این قلعه را دوباره انجام دهند. حال پس از ۱۷ سال و صرف هزینه ۳۰ میلیون یورویی، بازسازی این قلعه به پایان رسیده و قرار است که به زودی این مجموعه دوباره بازگشایی شود.

لینک گزارش:

https://www.stern.de/gesellschaft/regional/hessen/kassel–nach-langjaehriger-sanierung–loewenburg-wird-wiedereroeffnet-32543520.html

تازه های نشر در آلمان

لوو آخرین اسرار مشرق زمین

منبع: آمازون

به ندرت هیچ منطقه‌ای از جهان را می‌توان یافت که به اندازه مشرق‌زمین، شیفتگی‌آور باشد. این بخش از کره زمین، مهد سه دین بزرگ جهانی توحیدی است که تاثیر زیادی بر زندگی شهروندان در کشورهای غربی نیز داشته است. با این وجود، امروزه، اخبار جنگ در این منطقه زیاد به گوش شنیده می‌شود و گروهی معتقدند که این منطقه دیگر مانند قبل نمی‌تواند بدرخشد. در این میان، دانیل گرلاخ در اثر جدید خود با عنوان “ آخرین اسرار مشرق‌زمین” تجربیات خود از سفر به خلیج‌فارس تا تنگه بسفر را برای مخاطبان شرح داده است. او معتقد است که ثروت فرهنگی مشرق زمین هنوز هم میراث امروز غرب و شرق را شکل می دهد. گرلاخ تلاش کرده است تا نشان دهد که این ثروت فرهنگی چطور شرق و غرب را بهم متصل می‌کند.

Publisher ‏ : ‎ C.Bertelsmann Verlag (14 Sept. 2022)
Language ‏ : ‎ German
Hardcover ‏ : ‎ ۳۵۲ pages
ISBN-13 ‏ : ‎ ۹۷۸-۳۵۷۰۱۰۴۸۰۴

لینک کتاب:

هفته‌نامه فارسی زبان رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آلمان صرفا به منظور آشنایی با رویدادها و تحولات فرهنگی آلمان، خلاصه گزارش‌ها و اخبار رویدادهای فرهنگی این کشور را بدون دخل و تصرف و ارائه نظریه، با ذکر دقیق منبع و عینا همانگونه که منتشر شده است، منعکس می‌نماید. بر این اساس تاکید می‌کند که انعکاس این اخبار به هیچ‌وجه به منزله تأیید آن نمی‌باشد.در عین‌حال، هرگونه بهره‌برداری و نقل اخبار، گزارش‌ها و تحلیل‌های این نشریه صرفا با ذکر منبع مجاز است

Dieses Bild hat ein leeres Alt-Attribut. Der Dateiname ist icro.png

هفته نامه خبری رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آلمان
با همکاری هیات تحریریه رایزنی فرهنگی
انتشار از طریق وب سایت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آلمان
www.irankultur.com | info@irankultur.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *